رییس سازمان چای کشور گفت: با توجه به وضعیت بازار، مصرف چای خارجی بیشتر
از تولید داخل است.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)-منطقه گیلان،علی محرر با انتقاد از تبلیغ بیشتر چای خارجی نسبت به چای داخلی ،گفت:با توجه به وضعیت بازار، مصرف چای خارجی بیشتر از تولید داخل است.
وی با اشاره به اینکه معمولا در فروشگاهها چای های خارجی را بیشتر در معرض دید مشتریان قرار می دهند،افزود: باید تبلیغ شود که مردم چای اسانس دار نخورند، در شرایط فعلی اشخاص فقط رنگ و اسانس را به نام چای مصرف کرده و فکر می کنند که چای خوش عطر خورده اند.
محرر ادامه داد: مردم باید دنبال غذا و چای سالم باشند، در حالی که جوانان ایرانی بیشتر دنبال فست فود بوده و این روند، موجب افزایش بیماری ها می شود.
وی با اشاره به وضعیت نابسامان کارخانجات چای کشورهای هند و سریلانکا از نظر بهداشتی، اذعان داشت: چای ایران ارگانیک بوده و بدون مصرف سم محصول تولید می شود.
رییس سازمان چای گفت: عمده کشورها مزارع چای را سم پاشی می کنند اما نه تنها چنین روندی در ایران وجود ندارد بلکه آفت خاصی نیز در مزارع چای کشور گزارش نشده است.
مهندس محرر در خصوص اقدامات برای بهبود کیفیت چای برداشت شده از مزارع کشور تصریح کرد: باید کشاورزان در فصل پاییز و زمستان کود به مزارع خود داده و هرس را به موقع انجام دهند.
وی اضافه کرد: کشاورزانی که پاییز و زمستان سال گذشته این کار را انجام داده اند، چای کیفی تری از مزارع خود برداشت کرده و درآمد بیشتری دارند.